Kiemelt ajánlataink

Last minute nászutak. Rengeteg olyan esettel találkoztunk már, amikor már nem maradt idő a nászút megszervezésére, vagy éppen nagyon spontán döntött úgy a fital pár, hogy egybekelnek, és gyorsan el is utaznak valahová. Nekik hoztuk létre ezt az aloldalt, ahová csak olyan utakat gyűjtöttünk össze, amelyek esetében már csak pár nap, vagy 1-2 hét van az indulásig.

Természetesen az alábbi felsoroláson túl sokkal, de sokkal több nászút közül választhattok. Mivel fizikailag képtelenség feltölteni az összes lehetséges nászutat, ezért ha nem találtok az alábbi ajánlatok között nektek tetszőt, akkor nézzétek meg Facebook oldalunkat, oda is rengeteg nászutat teszünk ki. Ha ott sem találtok olyat amelyet megálmodtatok, akkor töltsétek ki az ajánlatkérő űrlapunkat, adjátok meg, mikor hova, mennyi időre utaznátok, és esetleg, hogy mennyi pénzt szántok az utazásra, mi pedig megkeressük nektek a lehető legjobb ajánlatokat. Ha bizonytalanok vagytok, és örülnétek ha segítenénk, akkor hívjatok bennünket bátran!

Kiemelt nászutas csomag ajánlataink, melyek már tartalmazzák a repülőjegyet, illetékeket, szállást, megadott ellátást és a transzfereket is!!!