Miért válassz minket?

Irodánk a Media travels több éve foglalkozik utazások szervezésével. Saját nászutunk keresésekor éreztük úgy, hogy jó lenne egy olyan weboldal, amelyeken kifejezetten nászutasoknak szóló ajánlatok vannak csak, ezért gondoltuk úgy, hogy létrehozzuk a naszutam.hu weboldalt.

Sok éves utazás szervező tapasztalatunk, szakmai kapcsolat rendszerünk a garancia rá, hogy biztosan megtaláljátok nálunk álmaitok nászútját.

 

  • Korábban az esküvőnk előtt is jártunk már délkelet Ázsiában, de Indonéziában még nem. Bali és kifejezetten a Gili-k, remek ötlet volt. Biztosan visszamegyünk még a jövőben is, mert beleszerettünk a szigetekbe.
    Ildi és Tomi
    2014
  • Nagyon bizonytalanok voltunk, hogy hová is lenne jó utaznunk, mert Noémiék rengeteg lehetőséget kínáltak nekünk. Végül hosszas egeztetés alapján döntöttünk a Maldív szigetek mellett. Nem bántuk meg. Felejthetetlen 10 napot töltöttünk a szigeten. Minden pontosan úgy volt, ahogy azt előre megbeszéltük, vagy ahogy mi kértük. Köszönjük így utólag is, a meglepetés vacsorát, amelyet itthonról szerveztek nekünk, tényleg meglepődtünk:) Köszönjük
    Kriszti és Ervin
    2013